Úžasný chléb Šumava
Publikováno 08.03.2015 v 15:56 v kategorii Kváskové pečení, přečteno: 84x
A proto si myslím, že není lepší 1.článek v blogu, než ten o radosti z domácího pečení. Je radost, sledovat, jak chlebík v troubě vyskočí, jak do něj poprvé zaříznete a krásně křupne kůrka a hlavně, když se celičký sní ještě tentýž den ..
Není lepší učitel, než pan Cuketka .. takže první zadělávání padlo na Chléb Šumava bez hnětení. Všem začínajícím i těm zdatnějším pekařkám a pekařům tento chlebík doporučuji.. Je úžasný, jeho kůrka krásně křupavá a i když ten můj dnes při pečení praskl .. vůbec mi to nevadí .. on se na mě vlastně jen tak usmívá ;-) ..

Komentáře
Celkem 3 komentáře
Jana 08.03.2015 v 16:51 já doma také takto peču chleba. Je výborný.
CryBaby 08.03.2015 v 16:56 vypadá perfektně
cleolei.infoblog.cz 09.03.2015 v 16:01 Mňam!