obycejne-radosti-vsedniho-zivotaObyčejné radosti všedního života

Úžasný chléb Šumava

Publikováno 08.03.2015 v 15:56 v kategorii Kváskové pečení, přečteno: 84x

Včera jsem se zařekla, že se opět vrátím k pečení domácího chleba .. Ale žádného z domácí pekárny, ale toho, který je zadělávaný z žitného kvasu tak, jak ho dělávaly naše babičky..

A proto si myslím, že není lepší 1.článek v blogu, než ten o radosti z domácího pečení. Je radost, sledovat, jak chlebík v troubě vyskočí, jak do něj poprvé zaříznete a krásně křupne kůrka a hlavně, když se celičký sní ještě tentýž den ..


Není lepší učitel, než pan Cuketka .. takže první zadělávání padlo na Chléb Šumava bez hnětení. Všem začínajícím i těm zdatnějším pekařkám a pekařům tento chlebík doporučuji.. Je úžasný, jeho kůrka krásně křupavá a i když ten můj dnes při pečení praskl .. vůbec mi to nevadí .. on se na mě vlastně jen tak usmívá ;-) ..

Komentáře

Celkem 3 komentáře

  • Jana 08.03.2015 v 16:51 já doma také takto peču chleba. Je výborný.


  • CryBaby 08.03.2015 v 16:56 vypadá perfektně


  • cleolei.infoblog.cz 09.03.2015 v 16:01 Mňam!


  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?